Web development.

Responsive websites vanaf €250!

Webdevelopment diensten.

Responsive website

Het internet groeit snel. Waar we vorig decennium websites voornamelijk bezochten via de computer, doen we dat tegenwoordig op veel meer manieren. Een website moet zich tegenwoordig aan kunnen passen aan het schermformaat van de bezoeker.

Voor een perfecte weergave op onder andere computers, tablets en smartphones bouwen wij uw website volledig responsive met gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken zodat uw website snel, veilig en betrouwbaar is én volledige geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google.

Wordpress

Bedrijven en merken willen continu vernieuwen. Steeds meer websites worden dynamisch van content. Bedrijven willen op hun website teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen en nieuwe pagina's creeëren. Maar om voor elke aanpassing een webdeveloper in the huren blijft een dure zaak.

Daarom maken wij bij digitam gebruik van Wordpress. Wordpress is een content management system die ervoor zorgt dat website beheerders hun websites kunnen aanpassen zonder technische kennis.

Webshop (E-Commerce)

Steeds meer winkels sluiten hun fysieke vestiging om hun producten puur online te gaan verkopen. Deze webwinkels (ook wel e-commerce sites genoemd) zijn erg goedkoop, gemakkelijk te onderhouden en het stelt u in staat om vanuit uw huis een ondernemer te worden.

Bij digitam ontwerpen en bouwen wij opvallende en gebruiksvriendelijke webshops. Wij bouwen onze webshops op een stevige basis van Wordpress samen met Woocommerce. Hierdoor bent u in staat om zelf pagina's, producten en productcategorieën toe te voegen.

Search Engine Optimalization (SEO)

Als bedrijf wilt u natuurlijk zo veel mogelijk mensen bereiken. Het helpt dan om hoog in de zoekresulaten van Google te komen staan. Dit betekent simpelweg dat meer mensen uw website zien, waardoor u meer potentiële bezoekers krijgt.

Een website bovenaan in de zoekresulaten laten verschijnen is niet simpel. Allereerst moet uw website snel en veilig zijn. Daarnaast moet uw website goede content hebben, gebruik maken van metatags, een goed geconfigureerd robots.txt bestand en een juist geformateerde sitemap. Bij digitam analyseren wij uw site en lossen wij problemen op die uw posititie in de zoekresulaten benadelen.

Statische website

Een goedkope manier om u online zichtbaar te maken is met een statische website. Dit is een website die niet van content veranderd en volledige gebruikt maakt van server side rendering. Deze websites zijn ideaal voor kleine bedrijven, om informatie te geven over hun bedrijf, en hoe de bezoekers contact kunnen opnemen. Statische websites zijn sneller dan dynamische websites, waardoor ze vaak sneller een hogere ranking krijgen in de zoekresulaten

Bij digitam bouwen wij statische websites met onder andere GatsbyJS en NextJS. Deze frameworks gebruiken slimme trucjes website assets te comprimeren, waardoor uw site nóg sneller wordt.

Progressive Web App (PWA)

Progressive Web Apps zijn de toekomst van het internet. Een PWA maakt gebruik van moderne webmogelijkheden om een native app-achtige gebruikerservaring te bieden. Websites die geschikt zijn voor PWA zijn met één klik op de knop te installeren op Android, iOS, maar ook op Windows en Mac computers. Deze apps hebben dan ook een app-icoon op het startscherm, kunnen notificaties versturen naar de gebruikers en zijn volledig offline te gebruiken.

Wij van digitam geloven dat PWA's de toekomst zijn. Heeft u een bestaande website die u geschikt wilt maken voor PWA, of bent u geinteresserd in de mogelijkheden? Neem dan nu contact op.

Speciale wensen?

Heeft u speciale wensen? Geen probleem, digitam staat voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie, geheel vrijblijvend. Contact opnemen kan door een email te sturen, of het formulier in te vullen.


Bent u een non-profitorganisatie, of een goed doel? Neem contact met ons op voor een speciale service.

Contact.

Heeft u interesse om samen te werken?

Neem contact met ons op voor meer informatie, geheel vrijblijvend.
Contact opnemen kan door een email te sturen, of het formulier in te vullen.

Contactformulier.